Terminy oraz miejsca warsztatów:
- 19 listopada 2013 r. – Bojarski Gościniec, Narewka, ul. Ogrodowa 28
- 20 listopada 2013 r. – Stanica Kresowa, Poczopek 9
- 21 listopada 2013 r. – Zajazd Herbu Wielbut, Łomża, ul. Łomżyńska 161
Celem
przedsięwzięcia jest przede wszystkim
zwiększenie roli produktów lokalnych
w żywieniu turystów korzystających z usług agroturystycznych oraz podniesienie jakości produktów. Żywność lokalna i tradycyjna stanowi znaczną atrakcję turystyczną naszego regionu, dlatego też należy położyć szczególny nacisk na prezentowanie jej na odpowiednim poziomie.
w żywieniu turystów korzystających z usług agroturystycznych oraz podniesienie jakości produktów. Żywność lokalna i tradycyjna stanowi znaczną atrakcję turystyczną naszego regionu, dlatego też należy położyć szczególny nacisk na prezentowanie jej na odpowiednim poziomie.
Zgłoszenia uczestnictwa
proszę przesyłać na e-mail: urszula.laszczewska@podlaskieit.pl lub pocztą na
adres: Podlaska Regionalna Organizacja Turystyczna, ul. Malmeda 6, 15-440
Białystok do dnia 15 listopada 2013
r. do godz. 12:00.
Wszystkie zakwalifikowane
osoby zostaną poinformowane telefonicznie. Organizator zastrzega sobie możliwość zmniejszenia
liczby uczestników z jednej instytucji/ gospodarstwa w przypadku ograniczonej
dostępności miejsc. Decyduje kolejność nadesłania zgłoszenia.
Szczegółowych
informacji udziela Pani Urszula Łaszczewska (tel.: 85 732 68 31, e-mail: urszula.laszczewska@podlaskieit.pl).
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz